Uw dossier online

Onze praktijk gebruikt MijnGezondheid.net om u online inzage in uw dossier aan te bieden.
U kunt hiervan gebruik maken door in te loggen met behulp van DigiD.

U vindt hier een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld.
Ook kunt u sinds 1 juli 2020 per contactmoment de conclusies en afspraken inzien die uw zorgverlener met u gemaakt heeft.

Indien u nog niet bent aangemeld, dan kunt u dit via deze link aanvragen:

Mijngezondheid.net activeren

Nadat u bent aangemeld kunt u om vrijgave van uw dossier vragen. Uw huisarts zal dan uw dossier digitaal beschikbaar voor u maken.

Naast online inzage is  het ook mogelijk om met MijnGezondheid.net:

Online vragen te stellen
Stel online -via een beveiligde verbinding- een vraag aan uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te komen of te bellen met de praktijk. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in Mijngezondheid.net

Herhaalmedicatie aan vragen
Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Laboratoriumuitslagen te bekijken
U kunt online de uitslagen van uw laboratoriumonderzoeken inzien. Indien u vragen heeft naar aanleiding van een uitslag, kunt u een e-consult starten.

Online afspraken maken
In verband met de corona-crisis is deze functionaliteit tijdelijk uitgeschakeld.

Loggegevens inzien
Met de loggegevens kunt u inzien wanneer en door wie uw dossier geraadpleegd is.

App MedGemak
De app MedGemak is een aanvulling op ons patiëntenportaal. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in u medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u de app gebruiken om veilig berichten te versturen naar de praktijk. Voor meer info klik hier