Mededelingen2021-03-08T23:36:54+01:00

Mededelingen

Vertrek huisarts dr. Pepping

Per 1 januari 2023 stopt Tess Pepping als vaste waarnemend huisarts in onze praktijk.

We bedanken haar voor haar jarenlange trouwe inzet voor onze patiënten en de praktijk en wensen haar heel veel succes met haar nieuwe baan.

Vertrek huisarts dr. Duijndam

Na een fijne periode van 3 jaar als vaste waarnemend huisarts te hebben gewerkt stopt Eline Duijndam per 3 december in onze praktijk.

Wij bedanken haar voor haar inzet, betrokkenheid en enthousiasme en wensen haar het allerbeste voor de toekomst.

Urine onderzoek

Als u uw urine moet laten onderzoeken; breng deze dan voor 10.00u. ’s ochtends naar de praktijk. Na dit tijdstip kunnen we niet garanderen dat we u dezelfde dag nog een uitslag kunnen geven.

Griep- en pneumokokkenvaccinaties 2022

De griep- en pneumokokkenvaccinatie ronde heeft dit jaar plaats gevonden op donderdag 13 oktober in de sporthal op de Heidebloemstraat. We kijken terug op een geslaagde middag.

Mocht u wel een oproep van ons hebben ontvangen maar de griep en of pneumokokkenvaccinatie nog niet hebben gehad kunt u contact opnemen met de praktijk voor het maken van een afspraak, dit is nog mogelijk tot eind december.

 

Mondmasker in praktijk

Het dragen van een neus- mondmasker is niet meer verplicht. Echter wanneer u luchtwegklachten heeft zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts en of verlies van reuk of smaak vragen wij u wel een neus- mondmasker te dragen.

 

Ga naar de bovenkant