Corona informatie

Informatie over het coronavirus

Gewijzigd 21 april 2022

De reguliere huisartsenzorg is inmiddels weer volledig opgepakt. De duur van een afspraak blijft nog wel 15 minuten i.p.v. 10 minuten waardoor het nog niet mogelijk is een dubbele afspraak te maken. Het dragen van een neus- mondmasker in de praktijk is niet meer verplicht. Echter wanneer u luchtwegklachten heeft zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts en of verlies van reuk of smaak vragen wij u wel een neus- mondmasker te dragen. Indien u dergelijke klachten heeft blijft het advies om vóór u naar de praktijk komt telefonisch contact op te nemen met de assistente en een corona zelftest te doen.

Voor de meeste vragen rondom het coronavirus kunt u terecht bij de GGD of de Rijksoverheid. U hoeft hiervoor de praktijk niet te bellen. Hieronder vind u informatie voor de meest gestelde vragen.

Actuele informatie:

Voor de meest actuele informatie rondom het coronavirus verwijzen we u door naar het RIVM.

Telefoonnummer: 0800- 1351

Website RIVM

Testen:

De huisartsenpraktijk doet geen coronatesten. Hiervoor kunt u contact opnemen met de GGD om een afspraak te maken.

Telefoonnummer: 0800-1202

Coronatest.nl

Vaccinatie:

De huisartsenpraktijk zet geen coronavaccinatie. Wanneer u zich wilt laten vaccineren dan kunt u telefonisch of online een afspraak maken bij de GGD.

Telefoonnummer: 0800- 7070

Afspraak corona vaccinatie

Heeft u twijfels of vragen rondom het vaccineren? Voor al uw vragen en uitleg over de vaccinaties kunt u terecht bij het landelijk informatie nummer

Telefoonnummer: 088- 7555777 (u kunt hier dagelijks terecht tussen 8.30 uur – 16.30 uur)

Overige vragen

Voor overige vragen verwijzen wij u naar de website thuisarts.nl

Website thuisarts.nl